30 év tervezési és 20 év kivitelezési tapasztalat...

A tökéletes munkát csak megfelelő végzettséggel és tapasztalattal lehet megvalósítani.
Cégünk kizárólag a megfelelő végzettséggel és tapasztalattal rendelkező szakemberekből áll. Ez vonatkozik a velünk dolgozó más szakemberekre is, akikkel a hosszú évek alatt kialakult együttműködés megkönnyíti a munkavégzést. Bizonyos esetekben ha nincs a megrendelőnek kapcsolata más kivitelezőkkel és szükséges egy munka bevonásához más szakértelem, akkor őket ajánljuk. Egyszerűbb munkavégzés, gyorsabb kivitelezés.
Minden megrendelő szeretne hamar túlesni egy esetleges felújításon, ebben nagy segítség a szakemberek összeszokottsága.

Rólunk írták:

Fürdőszoba felújítás előtt álltam. Szerencsére rájuk akadtam az interneten, mert a kiváló munka elvégzése mellett rengeteg ötletet is kaptam. A minőség kifogástalan lett. Bátran merem ajánlani!

Posted By
Andi (Budapest)

Házunk gépészeti kivitelezéséhez kerestem szakembert. Az elején nagyon el voltam keseredve, mert nem találtam megbízható szakembert. Ajánlás útján jutottam el hozzájuk. Kifogástalan a kivitelezés amit végeztek. Köszönöm ezúton is nekik.

Posted By
Roland (Üröm)

Ami számomra fontos volt, az a pontosság és hogy minden úgy történt ahogy megbeszéltük. Nem volt mellébeszélés és utólagos költségek. Más kivitelezővel már voltak sajnos rossz tapasztalataim. Ajánlom őket!

Posted By
Tamás (Budaörs)

Belvárosi lakásom gáz és fűtésszerelésére kerestem szerelőt. Mint laikus nem tudtam, hogy a cirkó cseréjéhez gázterv is szükséges. A városi szolgáltatók lassú idejét nem számolva, pillanatok alatt kész lett a munka. Egy kézben volt minden, ami számomra is könnyebbség volt. Köszönöm!

Posted By
Balázs (Budapest)

Megrendeléseink

Tervezés98%
Gázszerelés96%
Fűtésszerelés93%
Vízszerelés90%

Általános kérdések és válaszok ?!

Az első lépés győzödjünk meg róla, hogy valóban szakembert hívtunk. Kérjük el nyugodtan a Gázszerelő Igazoványt. A legtöbb gázbaleset a nem szakemberek szerelésiből adódnak, a másik része a nem megfelően karbantartott rendszerekéből. Második lépés a füstgázelvezetés kiépítésének megvizsgálása. Ha megvan a kiválaszott rendszer, akkor következik annak kiépítése. Az elkészülte után kéményseprő szakvélemény készül, mely szükséges a gázterv engedélyeztetéséhez. A gézterv engedélyezését a helyi Gázszolgáltató végzi. Az engedélyezés után vagy vele egy időben a Megrendelőnek kérvényeznie kell a gázóra leszerelését. (Ezt 2017-től vezették be, megnehezítve ezzel az egyszerűséget). Az engedélyezett gázterv birtokában megkezdhető a kivitelezés. Kivitelezés után szükséges a hatósági átadás átvétel (MEO átadás). Itt fontos megjegyezni, hogy a gázszerelés átadásához szükség van EPH kiépítésre és fi - relé beépítésére. Tehát a szakmák összefonódnak, egyik szükséges a másikhoz. Minden papír bitrokában és szerelés megléte után történik a MEO átadás. Sikeres átadás után a helyi Gázszolgáltató visszaszereli a leszerelt mérőórát és megkezdhető a gázfogyasztás. Szükséges továbbá: - fűtés és vízszerelési munka (kazán bekötése) - beüzemelés (a vásárolt gázkészülék szerződött szakembere végzi) - szükség szerint festés, takarítás
Önnek semmibe! Az árajánlat készítése és a felmérés ingyenes! Kivételt képez ha hiba megállapítására, vagy ha szakvélemény kérése miatt keresnek bennünket, ebben az esetben kiszállási díjat számolunk fel.
Számunkra nincs kis és nagy munka közti különbség. Minden munkát egyediként kezelünk és természetesen elvégezzük a szerelést.
Gázterv esetében igen, hiszen ez Magyarországon is engedélyhez kötött tevékenység. Szükséges lehet még: - csatorna bekötési, vízbekötési terv készítése - vízóraterv készítése Bizonyos területeken a lakhatási engedélyhez: - belső víz, csatorna terv A fűtésterv a megrendelő kérése szerint. Családi házak esetében javasolt!
Természetesen, hiszen a kivitelező tudja, hogy mi kell a munka elvégzéséhez. Ez főként az alapszerelési anyagokra vonatkozik. A szaniterek kiválasztása esetén a Megrendelő eldöntheti, hogy rajtunk keresztül, vagy saját maga vásárolja meg az anyagokat.